Четверг, 16.05.2024, 02:40
Сайт комунального закладу "Опорна школа "Оскільський ліцей Оскільської сільської ради 
Ізюмського району Харківської області""
2022/2023 навчальний рік
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 71
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

13:44
«НАВЧАЙСЯ І ПІЗНАЄШ СВІТ» шкільна прес-конференція за підсумками роботи клубу «Майбутні мільйонери»

В Україні з 2012 року реалізується польсько-український проект "Шкільна академія підприємництва". Мета проекту: розвиток в учнів та вчителів культури підприємництва, необхідних компетентностей для досягнення успіху в бізнесі та професійній кар'єрі, поглиблення знань і вмінь учнів з економіки та ІКТ, співпраця з успішними підприємцями.

Учасники  проекту з Харківської області:

http://sae-ukraine.org.ua/ua/participants/Hark--vska-oblast-publication/

Тренери проекту в області КВЗН «Харківська академія неперервної освіти»:

Економіка - Китиченко Сергій Олександрович.  

Психологія - Марінушкіна Олена Євгеніївна.

ІКТ - Старченко Людмила Миколаївна.

Шкільні клуби підприємництва Харківщини:

1.      Куп'янська гімназія № 2.

2.      Чугуївська ЗОШ.

3.      Безлюдівський юридичний ліцей.

4.      Козачолопанський НВК.

5.      Лозівський ліцей № 4.

6.      Харківська гімназія № 43.

7.      Харківська спеціалізована школа № 119.

8.      Харківський ліцей № 107.

9.      Харківський технологічний ліцей № 173.

10.  Червонооскільський НВК.

В жовтні 2013 року було підведено підсумки конкурсу "Найактивніший шкільний клуб підприємництва". В роботі комісії взяли участь Пйотр Дмуховскі-Ліпскі, директор ORE, Мацей Мазурек, виконавчий директор Кредобанк, Ева Бобінська, вчитель-консультант Відділу розвитку суспільних і громадянських компетентностей ORE, координатор проекту з польської сторони, Роман Шиян, директор Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, координатор проекту з української сторони та Володимир Іванов, модератор Інтернет-ресурсів проекту.

У результаті засідання комісії та розгляду 30 кращих претендентів з 10 областей України, було обрано переможців з 9 областей України, які відповідали критеріям участі у конкурсі.

В Харківській області найактивнішим шкільним клубом підприємництва було визнано клуб Червонооскільського НВК "Майбутні мільйонери" (керівники:Кізюрін В. А., вчитель інформатики та математики, Тютюнник М. В., практичний психолог НВК - http://oskilklub.blogspot.com/).

9 обласних клубів-переможців України були запрошені до Варшави для участі у підсумковій конференції, що відбулася 10 грудня 2013 року. З кожного клубу по 4 особи - 2 керівники та 2 учня. Червонооскільські "Майбутні мільйонери" достойно презентували за кордоном роботу ШКП та повернулися додому з дипломом переможців і цінними подарунками.

Як підсумок роботи клубу «Майбутні мільйонери» в Червонооскільському НВК 20 грудня 2013 року відбулася прес-конференція під девізом «Навчайся і пізнаєш світ». Учасники-переможці - Кізюрін В. А., Тютюнник М. В., учні 10 класу Кізюріна Юля та Загребіна Маша, дали відповіді репортерам - «представникам» відомих видань («Обрії Ізюмщини», «Харківський кур’єр», «Слобідський край», «Шкільний вісник» тощо), та поділилися враженнями від закордонної поїздки до Польщі в місто Варшаву. Фотоматеріали та розповіді учасників вразили школярів закладу, які теж відчували певну гордість за друзів. Наприкінці прес-конференції відбулося вручення подарунків членам клубу «Майбутні мільйонери», які допомагали реалізувати проект.


Переглядів: 737 | Додав: chervony_oskil | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz