Четверг, 16.05.2024, 02:28
Сайт комунального закладу "Опорна школа "Оскільський ліцей Оскільської сільської ради 
Ізюмського району Харківської області""
2022/2023 навчальний рік
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 71
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

10:40
Інформація про загальноосвітній навчальний заклад

 


Назва

Червонооскільський НВК  Ізюмської районної ради Харківської області

Юридична адреса

Вул. Леніна, 34, с. Червоний Оскіл, Ізюмський район, Харківська область

Рік заснування

Червонооскільський НВК є комунальною власністю Ізюмської районної ради Харківської області. Управління та фінансування здійснюється відділом освіти Ізюмської РДА.

У 2008 році було відзначено 100-річчя з дня закладення першого фундаменту старої школи, яка мужньо вистояла під час Великої Вітчизняної війни. Згодом, у 1964 році на теренах Цареборисова, за керівництва заслуженого вчителя України Кременя Василя Юхимовича, з’являється новобудова. Керівниками школи протягом десятиліть були Малахова Людмила Олександрівна, Загоруйко Микола Ілліч, Веприцький Володимир Григорович.

Директор НВК

Загоруйко Наталія Яківна, 1968 року народження. Освіта – вища. Закінчила Полтавський педагогічний інститут ім. В.Г. Короленка у 1989 році. Вчитель вищої категорії, має звання вчитель-методист. Педагогічний стаж 23 роки.

Мережа

У 2013/2014 навчальному році:

- в дошкільному підрозділі працює 2 групи змішаного типу, в яких виховується 45 дітей.

- в щкільному підрозділі навчається 158 учнів, з них: 1-4 класів – 68 учнів, 5-9 класів – 76 учнів, в 10 класі – 10 учнів; четверо одинадцятикласників навчаються за індивідуальною формою.

Мова навчання

Українська

Вивчення іноземних мов

У закладі вивчаються дві іноземні мови: англійська та німецька. Також з 2011 року з 2 класу введено вивчення російської мови.

Профільне навчання

Профіль навчання – технологічний (11 кл.) та універсальний профіль – 4 учні – десятикласники. Всього 11 учнів.

Педагогічний колектив

Кількісний склад – 19 чоловік, з них мають вищу освіту – 18 чоловік.

Мають вищу кваліфікаційну категорію -  8 чол.,

І кваліфікаційну категорію – 8 чол.,

ІІ кваліфікаційну категорію – 2 чол.,

Мають звання «Вчитель-методист» 6 чол, 2 вчителя - звання «Старший вчитель». Нагороджені грамотами та подяками – 18 чоловік, нагороджені Знаком «Відмінник освіти» - 1 чоловік.

3 вчителів є керівниками районних методичних об’єднань вчителів з предметів: інформатика, математика, трудове навчання. Шкільний бібліотекар очолює РМО  шкільних бібліотекарів.

В дошкільному прідрозділі працює 5 вихователів.

Творчий потенціал

Творчий потенціал закладу достатньо високий.

Є необхідний матеріал і можливості вчителів школи в створенні європейських клубів, Інтернет-клубів, «Школи - підприємництва», тощо.

Гурткова робота

В закладі працюють гуртки за такими напрямами: екологічне краєзнавство, пішохідний туризм, футбол, прикладна інформатика.

Досягнення

Щорічно вчителі закладу є учасниками районної та обласної «Ярмарок педагогічних ідей», за що нагороджуються Грамотами та Дипломами відділу освіти (Кізюріна О.В. та Садова О.О.). На базі НВК систематично проводяться засідання районних методичних об’єднань вчителів, проблемні семінари для керівників та заступників навчальних закладів району. Заклад є опорним в районі з питань інформатизації освітнього простору та екологічного виховання.  Призерами районних та дипломантами обласних конкурсів були: Загоруйко Н.Я., вчитель початкових класів; Кізюрін В.А., вчитель математики та інформатики; Кізюріна О.В., вчитель математики та інформатики; Дворніченко О.В., вчитель географії; Садова О.О., вчитель української мови та літератури. Практичний психолог  Тютюнник М.В. стала переможцем районного конкурсу "Кращий працівник психологічної служби - 2007”. Варто відмітити початки видавничої діяльності адміністрації та вчителів закладу.

З метою допомоги учням задовольнити їх професійні потреби (залучати та готувати сільську молодь до активної участі у соціальному та економічному житті сучасної України, допомагати їй розвивати навички, необхідні для забезпечення здорового способу життя, отримання роботи та становлення відповідальних громадян),  з травня 2005 року працювали  2 волонтери Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки в Україні Кевін Дам та Раян  ван Дінтер.

На базі закладу функціонує шкільне лісництво. Червонооскільське шкільне лісництво було створено одне з найперших в Україні. За свою сорокалітню діяльність воно було неодноразовим переможцем обласних, республіканських природоохоронних та професійних конкурсів і змагань. А в 2007, 2009, 2012 роках шкільне лісництво представляло Харківську область на І, ІІІ, ІV Всеукраїнському зльоті шкільних лісництв в м. Київ, м. Рівне та Івано-Франківськ. В 2013 р. учень 9 кл., помічник лісничого, Загоруйко Назар зайняв ІІІ місце на обласному етапі олімпіади з екології. З 2001 по 2011 р. студентами факультету лісового господарства ХНАУ ім. Докучаєва ставали 12 випускників школи, є вже аспіранти УкрНДІЛГ ім. Висоцького. За приблизними даними 326 випускників пов’язали своє життя з професією лісівника. При шкільному лісництві існує агітбригада «Веселка», яка займала призові місця на обласних фестивалях.

Наші юні туристи неодноразово ставали лауреатами та переможцями районних та обласних конкурсів туристичного напрямку. Чітко ознайомлені з правилами проведення краєзнавчих походів, дотримуються правил поведінки юних мандрівників.

Класні керівники та класоводи вивчали та впроваджували в практику своєї роботи новітні виховні технології, такі як особистісно- зорієнтований підхід до виховання кожного учня класу, розвитку творчої активності, формування особистості через єдиний виховний колектив. Головним напрямком є виховання загальнолюдських цінностей на основі відродження національних традицій народу. Діє учнівська неполітична організація  національно-патріотичного спрямування «Веселка», яка об’єднувала учнів 5-11 класів. З 2012 року втілюється довготривалий проект «Сертифікат якості». В закладі проведено багато загальношкільних заходів та свят, які не залишили байдужими значну кількість вихованців. Це і спортивні свята «Козацькі розваги» та «Веселі старти», конкурси малюнків і поробок до свята «Золота осінь», Свято  Гарбуза, День Матері, День Вчителя, Новорічні та Різдвяні свята, День Перемоги, День рідного села, Великодні свята, Масниця, Дні вшанування пам’яті жертв голодомору, Чорнобильської катастрофи, геноциду та голокосту. Наші вихованці -  учасники районних, обласних та Всеукраїнських  конкурсів, змагань і фестивалів, де нерідко стають переможцями та дипломантами цих конкурсів.

Кращі учні беруть участь у захисті робіт в територіальному відділенні МАН, Міжнародному дитячому конкурсі знавців української мови ім. П. Яцика, в районному конкурсі «Кращий випускник початкової школи», заочному турі знавців географії та ін..

Близько 75% випускників закладу продовжують навчання в вишах .

Матеріально-технічне забезпечення, бібліотека, спортивна база, комп’ютери, харчування.

        В закладі діє кабінет біології та трудового навчання, 2 комп’ютерних класи та 14 класних кімнат, 2 мультимедійні установки, спортивна зала, спортивний майданчик, комбінована майстерня, їдальня, кабінет практичного психолога, бібліотека, яка налічує 6879 примірників навчальної та 15925 художньої літератури.
        Безкоштовно харчуються учні 1 – 4 класів (68 учнів), діти-сироти (2 учні). За кошти батьків харчується решта учнів.

Перспектива розвитку

Підключення до мережі Інтернет здійснене, але користуватися ним неможливо через неякісний тип Інтернету. Маємо надію на участь у програмі з  підключення до якісного швидкісного Інтернету.

 

                                         Директор НВК:                          Н.Я.Загоруйко

Переглядів: 782 | Додав: chervony_oskil | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz